Sunday, 19 May 2013

Kerajaan BN menolak demokrasi Malaysian Malaysia?!?

Inilah kenyataan yang dipetik dari laman twitter milik pecacai PR!

"Kenapa demokrasi harus disekat?"

~ Apa yang macai PR ni faham mengenai demokrasi? Sudah semestinya macai ini tidak faham dengan apa yang dimaksudkan dengan "demokrasi" kerana apa yang mereka buat itu sebenarnya dipanggil "demontrasi". Seperti sekarang yang berlaku ialah himpunan jalanan, himpunan hitam (black505) yang dianjurkan oleh Anwar Ibrahim. Tak sedarkah wahai macai PR???"dan mengapa penipuan serta penyelewengan dlm piliharaya direstui?"

~ Penipuan dan penyelewengan apa yang telah dilakukan??!

~ Sedarkah anda semua wahai macai PR yang anda semua sedang ditipu secara psikologi oleh Anwar Ibrahim demi cita-cita peribadinya?

~ Anwar, Karpal , Ambiga dan ramai lagi pemimpin PR yang lain mempunyai latar belakang pendidikan yang baik! Kenapa mereka tidak pernah membuktikan telah berlaku penipuan serta penyelewengan?

Mengapa tidak dibuat laporan polis seperti kebiasaannya???

Sekiranya benar macai ni nak menegakkan kebenaran di Malaysia, macai PR ni harus mendesak Anwar Ibrahim dan pemimpin tertinggi PR yang lain supaya mengemukakan bukti dan kesahihan perkara tersebut!!!
Bukannya dengan mengajak orang ramai dan orang bawah umur untuk berhimpun dan membuat demontrasi menentang kerajaan Malaysia!!!

Lakukan segera tindakan "reverse psikologi" terhadap Anwar!!!Sent from my BlackBerry® smartphone over the TuneTalk network

No comments:

Post a Comment