Monday, 1 April 2013

Memang bungkus Pakatan Rakyat - bungkus PRU13 ni !!!

Memang sungguh bagai dikata! Dari kepimpinan peringkat bawahan sehinggalah ke peringkat atasan semuanya di bolot oleh PKR dalam acara parti yang banyak skandal baik didepan dan juga dibelakang!

Mana tidaknya, sila baca artikel dibawah yang dikirimkan oleh aktivis PKR sendiri kepada sahabat Selongkar.

"Ketua Penerangan PKR Merbok Saharuddin Hamid yang juga Ahli Majlis Perbandaran Sungai Petani kesal dengan pucuk pimpinan parti PKR yang mengambil tindakan memecat beliau dari parti tanpa diberikan peluang untuk membela diri.

"Apa salah saya sehingga dipecat dari parti tanpa memberikan saya peluang untuk mempertahankan diri? Adakah salah saya melancap didalam pejabat saya sehingga menyebabkan pihak parti PKR memecat saya?"

Beliau yang ditemubual melalui panggilan talifon agak kecewa dengan pemecatan yang dilakukan tanpa asas ekoran penyebaran gambar gambar beliau yang sedang melakukan onani didalam pejabat PKR negeri Kedah.

"Saya hanya melancap dan bukan saya melakukan kesalahan merogol ataupun meliwat. Ada pucuk pimpinan parti lebih teruk dari saya dengan melakukan seks luar tabii beserta bukti video adengan seks tetapi tidak dikenakan apa apa tindakan dari pihak parti PKR."

Apabila dirujuk oleh wartawan siapa yang dimaksudkan oleh beliau tentang pucuk pimpinan itu beliau menjawap,

"Dato Sri Anwar Ibrahim, YB Azmin Ali dan Yb Elizebeth Wong semuanya terbukti jelas melakukan kesalahan dengan bukti video dan gambar namun tidak dikenakan apa apa tindakan oleh pihak parti PKR. Apakah melancap merupakan satu kesalahan jenayah?" Ujar beliau.

Muahahahahahahha.. Lawak beb !! Sila hati-hati dengan puak PKR ni! Jangan sampai anda dan keluarga menjadi mangsa mereka!

Jauhi parti PKR dalam PRU13.
Tolak PKR = tolak gejala sosial

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment