Monday, 4 March 2013

Idham Lim Kempunan Capati? Sian...

Apa yang dimaksudkan oleh ADUN Titi Serong ni dengan "Janji dicapati"?

Lupa lah tu si Idham Lim YB Titi Serong dari Parti Pas tentang kenyataan yang dikeluarkan oleh beliau di laman twiter miliknya!

Selongkar nak ingatkan kepada beliau yang mungkin sudah terlupa dimana pekan hari di Titi Serong tu dibuka setiap hari Ahad. Jadi, pergilah ke pekan hari tersebut untuk beli cermin yang dijual disana!

Oh ya, si YB ni masih ingat lagi ke jalan ke Titi Serong tu? Maklumlah dah lama tak mai sini kan? Takut - takut nanti sesat jalan pula!

Lagipun sekarang ni dah banyak perubahan dah dibuat semenjak YB Idham Lim ni pergi meninggalkan pengundi beliau selepas memenangi kerusi DUN Titi Serong ni.

Kemana agaknya YB Idham Lim ni pergi menghilangkan diri? Selongkar mendapat maklumat yang beliau sekarang ni sedang membantu mangsa ribut di Beijing China.

Bagaimana dengan mangsa ribut di DUN Titi Serong? Apakah perhatian diambil oleh beliau? Beginilah janji munafik yang rata-rata dibuat oleh semua pemimpin dari Parti Pas/PR yang kononnya membela nasib rakyat termasuklah MP Parit Buntar YB Mujahat dan si Yunus pocong...

Tu pun nak kata orang BN buat semua tak betul lagi???

" Cermin-Cermin kan diri "

Selongkar ada satu pantun buat YB-YB dari pakatan rosak yang dikhaskan kepada Idham Lingkup, Mujahat dan Yunus pocong!!!

" Pecah balang tinggal serpih, kata orang depa ni yang lebih."

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment